Lægerne i Solbjerg

+45 86 92 74 33 Lægerne I Solbjerg, Solbjerg Hedevej 43, 8355 Solbjerg

Menu

Praktisk info

Visitation 

Du kan ringe mellem kl. 08.00-kl. 12:00, hvor sekretæren vil give dig en tid samme dag, hvis du har et akut problem.  Hvis det ud fra et fagligt skøn vurderes, at du skal tale med lægen vil du blive ringet op samme dag.

Øvrig tidsbestilling til konsultation ved læge, sygeplejerske eller jordemoder foregår dagligt hos sekretærerne mellem kl. 8:00-12:00 på tlf. 86 92 74 33 eller på hjemmesiden.

 Videokonsultation

Vi har åben konsultation i det virtuelle venteværelse dagligt mellem kl. 09:00-09:30. Det foregår via “min læge” app, som vi anbefaler alle vores patienter at downloade. På den måde kan vi tilbyde videokonsultation med god kvalitet og i et sikkert miljø.

Du kommer ind i venteværelset på samme måde som ovenfor beskrevet med appen “min læge”

Der vil være en læge tilknyttet hver dag, og det varierer, hvem der er vores “virtuelle læge”. Vær opmærksom på at det skal være problemstillinger, som du selv tænker vil kunne klares over en video konsultation og ikke kræver fremmøde i klinikken.

Akut morgen konsultation uden tidsbestilling – Vi tilbyder IKKE dette pga. Covid-19 .

Følg med på hjemmesiden og/eller Facebook i fht. hvornår vi igen kan åbne op for dette. 

 
E-konsultation.
 
Det er muligt at kontakte læger, sygeplejersker og sekretærer elektronisk. Det vil typisk dreje sig om svar på kortfattede spørgsmål samt svar på diverse prøver af ikke akut karakter, da der kan gå op til 3 dage før mails besvares. E-konsultationerne indgår i journalen.

 Hvis det drejer sig om et barn, skal man oprette barnet som bruger.  OBS: Ved elektronisk tidsbestilling, brug venligst “fald ned pilen” når du vælger emne for konsultationen.
Svar på prøver m.v. får du så vidt muligt på e-mail. I øvrigt opfordrer vi til, at du bruger mailsystemt så meget som muligt, både til medicin- og tidsbestilling og spørgsmål til lægerne samt øvrig personale.
 
Receptbestilling
 
På hverdage dagligt mellem kl. 9:00-12:00 på tlf. 86 92 74 33 eller her på hjemmesiden. Medicinen bestilles elektronisk på apoteket og sendes derfra eventuelt til håndkøbsudsalg. Hvis man vil være sikker på at medicinen kommer ud samme dag, skal det helst bestilles inden kl. 11:00.
 
Vedr. akut sygdom
 
Ved akut sygdom kan vi kontaktes på telefon 86 92 74 33.
 Telefonen er åben hver dag til kl. 12:00
. Ved AKUT BEHOV for lægehjælp mellem kl. 12:00 og kl. 16:00 kan vi kontaktes på akut telefonnummer via telefonsvarer. Akutnummeret er forbeholdt henvendelse vedrørende AKUT SYGDOM ELLER AKUT OPSTÅET SKADE. Fredag efter kl. 14:00 passes praksis på skift af følgende lægehuse (Malling Lægehus, Lægerne i Tranbjerg, Lægerne i Beder, Mårslet Lægehus).

 Ved akut sygdom efter kl. 16:00 samt weekend og søn- og helligdage kontaktes Lægevagten.

Lægevagten: Tlf. 70 11 31 31, Århus Sygehus, Nørrebrogade.
 
Tavshedspligt
 
Alle der arbejder i klinikken er omfattet af tavshedspligt.
 
Nye retningslinjer for beroligende medicin
 
Sundhedsstyrelsen har skærpet reglerne for udskrivelse af beroligende/afhængighedsskabende medicin. Dette medfører, at du fremover skal tale med lægen, når du bestiller den form for medicin. Du bedes mødes op i receptionen og kan derfor ikke længere hverken ringe eller maile og få fornyet dine type medicin.